top of page

Kandidati

Ukoliko niste zaposleni i tražite posao, možete nas kontaktirati na telefon 011 / 454-25-88.

Pogledajte našu ponudu poslova na stranici  Poslovi

1. Tražite posao?

HR Bulevar agencija okuplja veliki broj nezaposlenih lica u potrazi za poslom u struci. Agencija za zapošljavanja svakodnevno oglašava radna mesta i poseduje veliki broj oglasa sa punim i nepunim radnim vremenom. Poslovi sa nepunim radnim vremenom mogu da obavljaju već zaposleni kao dodatni posao, ili kao dopunski posao.  Poslovi koji su pretežno u ponudi preko agencije za privremeno zapošljavanje su dugoročnog karaktera, što znači da se obavljaju u periodu od minimum 2 godine i više.

 

HR Bulevar agencija redovno ažurira ponudu poslova, i sve oglase za posao ističe na internet stranici  Poslovi.

Detaljnije

2. Prijava za posao (bez naknade)

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar organizuje razgovore sa svim kandidatima koji traže posao. Razgovori sa HR Regruterima se obavljaju u radno vreme od 8 - 16 časova svim radnim danima i subotom od 8 - 12 časova.  Prijava kandidata koji traže posao, podrazumeva popunjavanje formulara sa ličnim podacima, razgovor sa regruterom i ponuda trenutno aktuelnih poslova dok je kandidat prisutan u HR agenciji.

Prijava kandidata za zaposlenje je besplatna.

HR agencija posebnu pažnju pridaje osobama sa invaliditetom koji traže posao. Pored poslova koje agencija ima u ponudi, postoje i dodatni benefiti za  osobe sa invaliditetom koji se prijave u agenciji, više o tome pogledajte ovde.

 

bottom of page