top of page

O nama - HR Bulevar

Danas je sinonim za zapošljavanje reč ''Bulevar''. U oblasti zapošljavanja brend ''Bulevar'' je stvoren 2000. godine. HR agencija Bulevar nastala je na osnovu višedecenijskog iskustva i rada Omladinske zadruge Bulevar.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar je osnovana 2014. godine i uspešno posluje već više od 7 godina.

U počeku agencijsko zapošljavanje u Srbiji nije imalo zakonski okvir, međutim, u martu 2020. godine, kada je stupio na snagu Zakon o agencijskom zapošljavanju koji je detaljno uredio oblast ustupanja zaposlenih i agencijskog rada, konačno je prepoznat institut Agencija za privremeno zapošljavanje čime je agencijsko zapošljavanje dobilo svoj zakonski okvir.

Agencije za privremeno zapošljavanje u Srbiji osnivaju se i organizuju svoj rad u skladu sa Zakonom o agencijskom zapošljavanju. Pre početka obavljanja delatnosti, agencija mora da ispuni uslove za osnivanje propisane zahteve, na osnovu kojih dobija Dozvolu za rad Ministarstva rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja.

Više o dozvoli za rad

Naša misija i vizija je dugoročnog kataktera. Želimo da sa klijentima ostvarimo partnerski odnos na dugoročnoj osnovi u oblasti regrutacije, zapošljavanja, ustupanja zaposlenih u Republici Srbiji. Za naše klijente obavljamo usluge administracije radnih odnosa zaposlenih, obračuna zarada, pravno i kadrovsko savetovanje itd.

Sarađujemo sa klijentima iz različitih delatnosti, kao što su proizvodnja, logistika, trgovina, trasnport, uslužne delatnosti, ugostiteljstvo, Informacione tehnologije i mnoge druge.

HR Agencija - HR Bulevar raspolaže velikim brojem nezaposlenih lica koji traže zaposlenje, a isto tako ima veliki broj klijenata kojima obezbeđuje radnu snagu različitih profila stručnosti u kratkim vremenskim rokovima.

HR Agencija posuduje savremen poslovni prostor i informaciona rešenja koja omogućavaju kvalitetno i efikasno izvršavanje poslova iz delatnosti agencijskom zapošljavanja, administracije radnih odnosa, obračuna zarada, regrutaciji zaposlenih itd.

Usluge privremenog zapošljavanja pružaju se u svim gradovima Srbije uz efikasnu organizaciju i veliku bazu nezaposlenih lica koja se svakodnevno prijavljuju i sa kojima se obavljaju individualni intervjui u vezi sa ponudom posla koja se oglašava na internet stranici agencije, oglasnim portalima i  društvenim mrežama.

Dodati fotografiju

Business Meeting
Call Center
Meeting Room
bottom of page